Casiana Dusa

Avocat asociat senior

Casiana este un avocat de business cu experienta multi-jurisdictionala in corporate & comercial, drept contractual si solutionarea disputelor, inclusiv arbitraj international.

A absolvit Facultatea de Drept, Universitatea Bucuresti in 2012 si detine un LLM la Universitatea din Stockholm.

Casiana detine, de asemenea, diplome si certificari in domenii ale dreptului international, eliberate de institutii si universitati de top, printre care si Universitatea Harvard, Chartered Institute of Management Accountants – London, Academia de Drept International de la Haga (sub egida Curtii Internationale de Justitie), Universitatea Leiden, ICC – Camera Internationala de Comert, Academia Britanica de Business si Guvernul din Dubai.

Casiana are o vasta experienta in internationalizarea și dezvoltarea businessurilor, proiecte de investitii, tranzactii transfrontaliere, contracte internationale și Islamic Finance, practicand in Emiratele Arabe Unite, Suedia si Romania.

Ea a fost implicata in proiecte de toate gradele de complexitate, focusandu-se pe domenii și industrii cheie, ca de exemplu: piata imobiliara, IT, educatie, sanatate, aviatie, blockchain, agricultura, design interior, produse de lux– bijuterii & pietre pretioase, domeniul alimentar (food and beverage), produse de wellness & wellbeing etc.