Alexandra Ionescu

Avocat asociat junior

Alexandra Ionescu ocupă poziția de avocat asociat junior în cadrul societății de avocatură „Cristofor, Vladu & Asociatii SCA” și a absolvit atât Facultatea de Drept, cât și Facultatea de Litere și Arte din cadrul Universității „Lucian Blaga” Sibiu, precum și cursurile de master, specializarea Științe Penale din cadrul aceleiași universități.  

Este de asemenea, membru al Baroului București și al Uniunii Naționale a Barourilor din Romania.

Alexandra are o vastă experiență în legătură cu relația cu autoritățile, având în vedere faptul că a ocupat poziția de consilier juridic în cadrul Primăriei Municipiului Sibiu.

De asemenea, are o și o vastă experiență publicistică în aria ei de practică, fiind coautor al articolelor: O privire comparativă asupra incompatibilității și a conflictului de interese, în „Funcția publică – statut, integritate, administrare”, Editura Wolters Kluwer, 2017 și Servituțile urbanistice vs. expropriere, în ”Condificarea administrativă. Abordări doctrinare și cerințe practice”, Editura Wolters Kluwer, 2018.

Alexandra asigură asistență juridică și reprezentarea atât a persoanelor fizice și juridice române, cât și strâine, în numeroase ramuri ale dreptului, precum: dreptul civil, dreptul admnistrativ, dreptul muncii etc.