Iris Cristofor – Avocat Drept Comercial

Partner

Iris Cristofor are o vasta experienta in avocatura mediului de afaceri. A absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii din Bucuresti, in 2009 și Academia de Studii Economice in 2008.

Iris detine o diploma de masterat in Dreptul Afacerilor la Facultatea de Drept din cadrul Universitatii din Bucuresti, din anul 2010, si o diploma de masterat in Administrarea Afacerilor la Academia de Studii Economice, din anul 2010.

Este membra a Baroului Bucuresti din Septembrie 2009 si i-a fost acordat titlul de expert in achizitii publice de catre Agentia Nationala a Achizitiilor Publice in iunie 2016.

Inainte de infiinta societatea de avocatura din Bucuresti Cristofor, Vladu & Asociatii, Iris s-a dezvoltat profesional intr-o firma de avocatura de top.

Iris este un avocat litigant specializat in litigii comerciale, drept bancar, insolventa si dreptul muncii. De asemenea, Iris are cunostinte solide in domeniul fuziunilor si achizitiilor si a dreptului societar, atat in privinta societatilor romanesti, cat si a celor straine.